Asioita, jotka just nyt ärsyttää

helmikuuta 12, 2018

Eniten ärsyttää just nyt. 

Aika. Tai sen puute.

Mistä saisi ostaa lisää tunteja vuorokauteen? Kun ei millään ehdi suoriutua kaikesta annetussa ajassa. Olisi kovin mukavaa ehtiä päivittää blogia useammin, mutta kun noita opiskeluhommiakin olisi. Treenata haluaisin ainakin kolmesti viikossa ja pulkkamäkeen olisi mukavaa ehtiä mahdollisimman usein ennen kuin tämä upea talvikeli muuttuu taas masentavaksi loskamössöksi. Haluaisin treffata ystäviäni useammin ja käydä vaikka leffassa rakkaan mieheni kanssa. Mutta kun ei vaan kerkiä. Kaikki aika menee... niin, mihin se menee?!

Lasten iltatoimet.

Olen useampaan otteeseen kehuskellut, kuinka ihania ja helppoja lapseni ovat. No niin ovat, aina iltatoimiin asti. Samalla tavoin kuin Tuhkimon taika raukeaa puolen yön aikaan, meillä se tapahtuu siinä heti klo 19.30 jälkeen. Samat saatanan taistelut jo-ka ju-ma-lan ilta. Vaikka leikkiminen ei olisi kiinnostellut koko päivänä, viimeistään siinä kohtaa kun lelut pitäisi siivota pois keksitään just ne maailman siisteimmät leikit, mitä ei sitten maltettaisi millään lopettaa. Paitsi kamalan kiukuttelun saattelemana. Varsinkin pienempi kokee siivoamisen lähinnä kidutukseksi, siltä se ainakin kuulostaa.  Suihkuun meno kestää ikuisuuden, mutta kun sinne asti päästään, ei sieltä millään maltettaisi tulla pois. Hampaiden pesusta en edes ala. 

Ihania ne silti ovat. Heti kun nukahtavat. 

Sohva.

Ihan sama miten varovasti koittaa pyllynsä sen päälle asettaa, natisee se niin että ne juuri nukahtaneet lapsetkin heräävät huoneissaan. Eikä just nyt budjetista löydy sellaista joustoa, että uuden voisi hankkia.

Koska... 

...Loimaa.

Veivät mun eurojackpotvoittoni. Eivätkä edes mene rahoja lunastamaan. Enmävittutajua!! 


Ja koska ajanpuute, en ehdi listaamaan kaikkia muita ärsyttäviä juttuja. Enkä just nyt edes muista muita. Huomiseksi olisi vielä liuta kouluhommia tekemättä ja esikoisen talviurheilupäivän varustus pakkaamatta.

Ja huomenna sataa kuulemma räntää. 

Oispa jo kevät.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe