Raumlaine men mökil ja eksys porihi

heinäkuuta 06, 2015

Kummasti on taas päässyt viikko vierähtämään. Muutamana iltana olen jo istahtanut koneen ääreen ja ollut aloittavinani kirjoittamaan uutta postausta. Mutta eipä niistä ole syntynyt lasta tai paskaa kummempaa. 
Kiirettäkö pukkaa lomalaisella? No ei kai sentään. Sellasta perus hektistä lapsiarkea, ei sen kummempaa. Ollaan nautittu kauniista kesäpäivistä hiekkakuopilla polskien, pyöräillen, puistoillen, vesisotaa pelaten ja ihan vaan relaten.
IMG_9607[1]
IMG_9620[1]
Viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa meidän mökillä. Vaikka toisaalta kaipaan ihan äärettömästi omaa aikaa, eikä tuo parisuhteelle suotu aikakaan huonoa tekisi, oli silti ihanaa kaikessa rasittavuudessaan viettää muutama kokonainen päivä ihan vaan perheen kesken. Nuo mun lapseni, molemmat, ovat todellakin olleet paikalla silloin, kun energiaa on jaettu. Kun ne ei ikinä ole paikallaan. Ei ikinä. Varsinkin tuo isompi on oikea ikiliikkuja. Hermothan siinä menee, useasti ja joka päivä, mutta osaa se onneksi olla aika ihanakin. Sillon kun se ei yllytä siskoaan tekemään jotain kolttosia. Eli harvemmin siis.
IMG_9682[1]
Porissakin vierailtiin, vaik me syntyjäs raumlaise vähä (paljo) porilaissi paremma ihmise ei juur kauhhiast siit kaupungist tykätäkkä. Jos kuitenkin unohdetaan periaatteet ihan hetkeksi, kaupungista löytyy ihan huippu mesta, Pelle Hermannin leikkipuisto. Siellä me saatiin aikamme kulumaan loistavasti lasten painellessa tarmokkaasti ympäriinsä. Kovin paljon helpompaa tuo puistossa hengailu kuin yrittää väkisin keksiä mökillä tekemistä. Tuon viisveen kiinnostus kun kestää Mölkkyä, sulkkista tai käpyjen keräämistä ja ämpäriin heittämistä tai muita normaaleja mökkiaktiviteetteja kohtaan noin 5-10 minuuttia kerrallaan. 
IMG_9763[1]
IMG_9767[1]
IMG_9766[1]
Illalla saunottiin ja uskalsinpa jopa heittää talviturkin mereen. Saunamakkarat valmistettiin kiukaalla iltapalaksi, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta jäi se kyrsä multa syömättä. Ei vaan maistunut hyvältä, joten miksipä vääntäisin sen väkisin alas. Ai että, olispa hienoa jos suklaa ja irtokarkit kokis saman kohtalon. Ei vaan enää maistuis hyvältä. 
Enpä nyt kuitenkaan menisi ihan heti laittamaan rahojani sen veikkauksen varaan. Eli ihan semmosta perus arkea täällä, ei sen ihmeempää. Ukkosta taitaa olla ilmassa kun päätä särkee jo kolmatta päivää. 
Migreeni tästä enää puuttuiskin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe