Rakkaalle tyttärelleni, omalle pikkumuijalleni

lokakuuta 11, 2017

Herään yöllä hentoon kosketukseesi. Seisot hieman pelokkaana siinä vierelläni, otat varovasti kiinni kädestäni. Pyydät hiljaa lupaa tulla syliini, koska sinua pelottaa nukkua yksin pimeässä. Tulet ihan kiinni minuun, sipaiset hellästi hiukset poskeltani ja suukotat nenänpäätäni.

"Nyt on hyvä, äiti!", toteat jatkaen uniasi.

Silitän pientä päätäsi ihaillen suloisia, täydellisiä kasvojasi. Kuuntelen tuhisevaa hengitystäsi ja nuuskuttelen lumoavaa tuoksuasi. En ole koskaan nähnyt mitään yhtä kaunista, kuin sinä.



Ihailen positiivista ja periksiantamatonta luonnettasi. Vaikka nukutkin yösi vielä huonosti, jaksat silti lähes poikkeuksetta olla hyväntuulinen ja iloinen. Saat höpsöllä ja hassuttelevalla luonteellasi, mielettömällä huumorintajullasi ja oivilla sutkautuksillasi hymyn ihmisten huulille huononakin päivänä.

Arvostan kiltteyttäsi ja tapaasi ottaa aina kaikki huomioon, mutta osaat hienosti pitää myös pintasi. Et koskaan epäröi näyttää aitoja tunteitasi tai osoittaa hyvin vahvaa tahtoasi. Suhtaudut kaikkeen innokkaasti ja uteliaasti ja olet aina valmis kokeilemaan jotain uutta, vaikka joskus vähän pelottaisi. Osaat toisinaan olla myös erittäin uhmakas, mutta et ikinä unohda pyytää anteeksi, jos huomaat pahoittaneesi jonkun mielen kiukuttelullasi.

Toisinaan on jopa vaikeaa suuttua sinulle, koska olet niin kertakaikkisen suloinen.



Nautin suunnattomasti läheisyydenkaipuustasi. Saatat keskeyttää leikkisi tullaksesi hetkeksi syliin tai hakeaksesi turvaa kosketuksestani. Olet empaattinen, osaat lohduttaa ja pitää toisista huolta. Ollessani väsynyt tai kiukkuinen, kiedot pehmeät pienet kätesi tiukasti kaulani ympärille, hierot nenääsi omaani vasten ja kerrot monta kertaa rakastavasi.

Rakas pieni prinsessani, täydellinen pikkumuijani.

Peittelen sinut ja vedän varovasti vielä vähän lähemmäs itseäni. Suukotan ja kuiskaan hiljaa rakastavani. 

Sillä sinä olet minun ikioma tyttöni.

Nyt ja ikuisesti.

-Äiti-

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe