Päivä opettajan sijaisena pitää jalat maassa

joulukuuta 18, 2017

Hei, juuri sinä siellä!

Oletko lähiaikoina tuntenut olosi hyväksi? Koetko olevasi onnellinen, tasapainoinen ja muutenkin sinut itsesi kanssa? Puuttuuko elämästäsi yllätyksellisyys ja jännitys? 

Ei hätää! Minulla on ratkaisu, jolla tilanne saadaan hetkessä muuttumaan täysin päinvastaiseksi!

Mene päiväksi (erityis-)opettajan sijaiseksi yläkouluun. 

Sen lisäksi, että siitä maksetaan muutamia kymppejä tunnissa, saat takuuvarmasti elämääsi haasteita ja opit jo yhden päivän aikana (itsehillinnän lisäksi) myös paljon itsestäsi. 

Yhden (1) kuusi (6) tuntia kestävän työpäivän aikana voi tapahtua mm. seuraavia asioita:

➦ Opit olemaan tarkka tyylistäsi. Oppilaat ovat nuoresta iästään huolimatta muodin edelläkävijöitä. Jos haluat säästyä arvostelulta, en suosittele laittamaan valkoisia sukkia muuten mustasävytteisen asun kanssa. Ikävästi vilkkuvat sisäkengistä pilaten tyystin OOTD:si ja samalla häiritsevät merkittävissä määrin trenditietoisia jonnenpoikasia. Noloa AF. 

➦ Opit pitämään naamasi peruslukemilla. Sinua ei hetkauta, vaikka oppilas saapuisi luokkaan vedellä täytetty, puolelta toiselle höllyvä kondomi kädessään. Pokka pitää siinäkin kohtaa, kun toteat takavarikoimasi leikkikalun perään itkevälle Kaarlo-Juhanille, että on huomattavasti riskittömämpää, että kortsu puhkeaa opettajan kädessä, kuin että se tapahtuisi.. noh.. jossain muualla. 
➦ Kuulet itsestäsi sanottavan asioita, joita et varmasti ole kuullut ennen. Eläimiä nussiva idioottihuora on yksi mun omista all time favoriteista, lukuisista muista saamistani kohteliaisuuksista. Toisaalta, eihän tuossa nyt ole mitään ihmeellistä. Me kaikki opettajat kun kuulemma olemme sellaisia, joten miksikäs en lähtisi (siteeraan:) "nussimaan vaikka pieniä oravia". 

➦ Älä unohda ottaa henkkareita ja kasvatustieteiden maisterin-/ ammatillista pätevyystodistusta mukaasi. Himpun alta rippikouluikäiset oppilaasi saattavat vaatia sinun esittävän kyseiset todistukset, osoittaaksesi pätevyytesi opettaa heitä. Ettet vaan satu olemaan mikään saatanan naurettava valeopettaja. Joku raja, hei!!

➦ Naurettaviin valeopettajiin turhautunut nuori saattaa myös suivaantuessaan poistua luokasta. Jos ajattelit ilmoittaa asiasta kotiin, muista, että huolella rustaama Wilma -viestisi saattaa hyvinkin päätyä erinäisille mammapalstoille ruodittavaksi. 

➦ Älä myöskään unohda, että kaikki mitä sanot tai teet, saattaa tulla tallennetuksi kännykällä, jota sinulle ei suostuttu useasta pyynnöstä huolimatta antamaan. 


Kuulostaako houkuttelevalta? 

Niin minustakin, vaikka toisinaan työpäivän jälkeen täytyykin hengittää pari ylimääräistä kertaa paperipussiin. On päiviä, jolloin ihmettelen suunnattomasti uravalintaani, mutta vaakakuppi painuu silti vielä vahvasti positiivisen puolelle. 

Voisi vaikka todeta, että päivä opettajan sijaisena pitää jalat maassa. 

Tukevasti.

Sun MP?


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe