HV, PMS

heinäkuuta 06, 2017

Hektinen, henkisesti stressaava viikko vaatii veronsa omasta jaksamisesta. Vaikka tunnollinen Aiwotsini ei tallentanutkaan huippulukemia kalorien kulutuksessa odotellessani tuloksia TYKSista, uskaltaisin väittää polttaneeni aimo määrän energiaa stressatessani veriarvojen päivitettyjä lukemia. Lisäksi se mies, joka suunnittelee kodin kiintokalusteita vielä koko heinäkuun ennen toista lomajaksoaan, ei ole töidensä takia juurikaan ehtinyt kyennyt tajunnut pystynyt ottaa osaa arjen askareisiin, joten kaikki valtaosa kotitöistä on kaatunut harteilleni. Puhumattakaan lapsista.

Että siinä kohtaa kun itse ripustan kotona pyykkivuoren huippua koneesta kuivumaan, samalla miettien aikaista aamuherätystä ja pojan eväitä huomista uimakoulua varten (plus ne kaikki muut takaraivossa jyskyttävät asiat), ja se mies soittaa FACETIME-PUHELUN mökin laiturilta, voin myöntää hieman närkästyneeni. 

Siinä esikoiseni pesusta huolimatta likaiseksi jääneet kalsarit kädessäni sitten tuijotin, miten onnellisen ja rentoutuneen näköiseltä mieheni kasvot näyttivät. Oikein loisti auringon säteiden heijastuessa puhelimen näytölle. Jutteli jotain joutavia meren liplatellessa tyyneenä taustalla, olutpullo kädessään, valmiina lämmittämään saunaa serkkupoikansa kanssa. 




Ai mitäkö se jutteli? No mistä helvetistä minä sen tietäisin? Minä siinä muina vuoden vaimoehdokkaina keskityin pyörittelemään silmiäni, irvistellen naamaani mahdollisimman rumasti ja huokaillen äänekkäästi joka mahdollisessa välissä. Muistutin siitä, kuinka vittumaista on aina joutua hoitamaan kaikki pyykit ja kaikki kodin muutkin askareet. Miten epäreilua oli, että toinen sai nauttia lapsettomasta illasta hyvässä seurassa, minun ollessa kotona. 

Ja jotta suoritus ei jäisi miltään osin kylmäksi, päätin vielä puhelun iloisesti toivottamalla "HV". 

Siis "Hei Vaan", sitähän se tarkoittaa.

Kannattiko? No ei. Vielä kun oltiin yhdessä sovittu asiasta. Ja me mennään huomenna perästä, heti kun esikoisen uimakoulu on saatettu kunnialla loppuun.

Taidanpa siis pakata tamppoonit mukaan. Toivon, että niille on käyttöä.

HV, PMS. 


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe