Minulle on postia

toukokuuta 12, 2017

Pieni kuva-arvoitus näin perjantai-illan ratoksi.










TADAA!! 

Että ihan sitten onnistui yllättämään sieltä Pariisista asti. Niin tuohduksissa olin vielä eilen siitä Eiffel-neitsyyden menettämisestä, että melkein unohdin, ettei se mies joka myös tunnetaan käsitteellä lasteni isä, ole kotona äitienpäivänä ensimmäistä kertaa koko lapsellisen historiamme aikana. 

Niin. Että sekin vielä! 

Ja sitten se menee ja näin uskomattoman ihanalla tavalla lyö vaimonsa täysin ällikällä, vaikka kuvittelinkin osaavani lukea miestäni kuin vessan lattialla lojuvaa avointa Aku Ankkaa. Olen aikalailla sanaton. Enkä ollenkaan sen takia, että jotain mykkäkoulua enää pitäisin. En vaan todellakaan osannut edes haaveilla mistään tämänkaltaisesta äitienpäiväyllätyksestä. Odotukset kun olivat lähinnä siinä turistirysäeurokaupasta ostetussa minitornissa. Tai jossain I love Paris -mukissa. 

Niin että onhan se mies, jolla näemmä olikin nämä "tuliais"hommat hallussa, aika kuuskauttaviis ihana ja vielä sellainen sopivasti romanttinenkin. Ehkä silti kaikista eniten, näin tämmösenä urheiluihmisenä, haluan ylistää tuon rakkaan puolisoni ihan uskomattoman hyvää pelisilmää!

Touché, niin kuin ne siellä Ranskanmaalla tämän saman asian lausuisivat.

Tehtävä "kiukkuisen vaimon lepyttäminen" - CHECK ✓







You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe