Pirun päheet purkkarit

toukokuuta 23, 2017

Kyllä taas on pojat ja tytöt niin mun tuuria matkassa mukana jotta! 

Kuten jo kerroin, oltiin tuon mun miekkoseni kanssa vähänköniinkö treffeillä lauantaina. Romanttisesti kuljeskeltiin käsi kädessä pitkin Turun toreja ja jokirantoja, Oli niin kivaa, ettei edes kauheasti haitannut, vaikka San Francisosta ostamani, toista kertaa jalassani olevat ihkut ja mukaihanlaadukkaat, viimeistä huutoa (ainakin 80-luvulla) olevat purkkarit hiersivät isot rakot kumpaankin nilkkaani.

No. Jos silloin ei haitannut, niin tänään se muuten haittaa ihan helvetisti. Kaksi yötä on mennyt valvoessa, koska jokainen kerta kun jokin edes hiukan hipaisee tuon vasemman kantapään aluetta, sattuu niinmaanperkeleesti, että itkua melkein tihrustan! Ja koitapa löytää sellainen edes jossain määrin mukava uniasento, etteikö se hemmetin kinttu osuisi ihan koko ajan johonkin!

Oikein on kunnolla tulehtunut. Saatanansaatana.

Jalan alkaessa ikävästi punoittaa ja paisua koko nilkan alueelta, tajusin varata itselleni ajan Mehiläiseen. Lääkärisetä tuskin ehti vilkaista lahkeen alle, kun kirjoitti jo antibiootteja, sairauslomaa loppuviikoksi ja tiukkaan sävyyn määräsi myös hilaamaan koivet kohti kattoa. Noin niinku lepomielessä. Senkin pervo.


Mitäs siinä sitten vastaan panemaan (höhöhö). Klinkutin vielä käymään Myllyn apteekissa ostamassa määrätyt lääkkeet, vähän sidetarvikkeita ja puhdistustököttiä pipin desinfioimiseen. 

 - Nää tekis sitten 45 euroa. Löytyykö S-etukorttia?

Waaaat tö faaaaaaak?!? Edes mun huipputrendikkäät purkkarit eivät maksaneet niin paljon, outletista kun ne halvalla ostin. Miten helvetissä LAASTARI voi maksaa niin älyttömästi? Teippi mikä liimataan ihoon kiinni. Pysyy siinä sen muutaman askeleen verran ennen kuin rullautuu reunoistaan, keräten kaikki paskat sinne mihin pöpöjen ei juuri pitäisi päästä. Haavaan.


Täytyy varmaan seuraavalla kerralla ennen ostopäätöstä lisätä kenkien hintalapussa näkyvään lukemaan muutaman kympin laastarilisä. On sitten popoilla todenmukaisempi loppusumma, kun lasketaan jalkineiden käytöstä aiheutuvat sairaudenhoitokulut hintaan mukaan.

Voisinpa melkein myös väittää, että ostamani tuotteen brändäys on - ainakin omaan henkilökohtaiseen käyttökokemukseeni peilattuna - ihan suoranaista vittuilua.

Silti tykkään niistä kovin. Mun pirun päheet purkkarini.










You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe