Ihan vaan silleen chillaillen

toukokuuta 01, 2015

Kun on viikon maannut himassa sairaana, on aika mahtavaa herätä aamulla ja huomata, että se elämä taitaa voittaa sittenkin! Olen ehkä maailman surkein lepääjä. Paras olemaan lepäämättä, silleen kun sen sanoo niin kuulostaa huimasti paremmalta. Toki välillä, kahden pienen mutta sitäkin energisemmän lapsen äitinä, huomaa haaveilevansa hetken levosta, mutta tässä kohtaa laitan painon sanalle HETKEN. Ei aamusta iltaan, eikä ainakaan maanataista torstaihin. En ole ollut noin kipeenä ikuisuuksiin, mutta joku raja sentään tolla makaamisellakin. Persehän siinä puutuu.
Aamupuuron jälkeen lähdettiinkin sitten koko poppoo käppäilemään läheisellä koululla vuosittain järjestettävään vappuriehaan. Siellä painettiin menemään koko aamupäivä.  Oli RC-autoja, pihaleikkejä, temppurataa ja tietty hattaraa, munkkia ja makkaraa. Paitsi ei mulle. Mä sain kahvia. Mah-ta-vaa!
Sain mä sentään pyyhkiä sokerit lasten naamasta. En nuolemalla.
Kyllähän sen huomasi ettei tuo kunto ihan kohillaan vielä ollut, joten koitin ottaa iisisti ja vaan silleen pikkusen fiilistellä tätä mahtavaa, terveempää olotilaa. Pikkusen vaan.


Kyllähän siinä trampoliinin kasaamisen sivussa tuli vähän pihahommiakin tehtyä, haravointia ja sen semmoista. Kun sitten oltiin tultu sisälle ja syöty, lösähdettiin koko perhe sohvalle katselemaan MM-kiekkoa. Tai siis vain Mika katsoi. Lapset piti huolen siitä, että äiti on oikeesti jo tervehtynyt.





Terveen paperit saatuani piti sitten vielä kokeilla hieman toisenlaista vappujumppaa fitfarmilaisittain. Mun ihku valkku-Anne on tässä keväällä käynyt useampana viikonloppuna Spartan Sport Centerillä toiminnallisen harjoittelun PT-koulutuksessa, ja postailee aina kivoja kuvia niiden harjoituksista sieltä Instaan. 

No, kun yhtään en ole yllytyshullu eikä mun ainakaan ikinä tarvii pystyä tekemään sitä mitä muutkin tekee niin se nyt sitten meni tähän näin:


Että sellanen kevyt repäisy tälleen vapunpäivän kunniaksi. 

Mites sun päivä sujui?

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe