Pari juttua elämäntapamuutoksesta

heinäkuuta 15, 2015

Pari semmoista pikku juttua tuli mieleen tässä, mitkä kannattaa ottaa huomioon pyrkiessään muuttamaan elämäänsä terveempään suuntaan.
1. Liiku/käy salilla säännöllisesti.
Liikunta piristää, auttaa laihtumaan ja pysymään muutenkin kunnossa. Liikkuminen on tärkeää myös siksi, että jos salikäynnit parin kuukauden ajalta voi laskea yhden käden sormilla, käy seuraavasti:
  • Olet ihan totaalisen paskana koska huomaat, ettet kykene millään vetämään treeniä samoilla painoilla kuin treenatessasi säännöllisesti. Pistää muuten vituttamaan. Oikeen vaan rankasti.
  • Olet paskana myös treenin jälkeen, tällä kertaa fyysisesti. Joka paikkaan sattuu niimmaanhelvetisti, etkä pysty liikkumaan. Paitsi että sun on pakko liikkua, ja joka askeleella tuntuu siltä kuin joku iskis puukolla reiteen. Istumaanmeno on ihan saatanasta, puhumattakaan siitä kun pitäis nousta ylös. Vessassa ei tarvii siis käydä.
  • Pahasti pääsee läskistymään.
let_s_go_to_the_gym-1
2. Ole rehellinen itsellesi.
  • Peili on pahempi natsi kuin Aatu aikoinaan. Se valehtelee silloin, kun laihdut ja luulet silti olevasi isompi kuin dieetille alkaessasi. Se on niin pirun ovela veijari, että pystyy myös kummasti kadottamaan ne vyötärölle takaisin palanneet makkarat. Niin on tyttö nättinä ja näyttävinään hyvältä peiliin katsoessaan ja sitten –tadaa – et ykskaks enää mahdukaan vaatteisiisi. Mihinkään niistä. Ja ei, ei ole kutistuneet vaatteet pesussa vaikka kuinka niin toivoisit.
  • Karkki li-hot-taa! Vaikka joisi jokaisen namin jälkeen kunnon kulauksen laittilimpparia, ei ne kalorit vähene siitä mihinkään.
  • Vaaka ei ole rikki jos se näyttää suurempaa lukemaa kuin mitä toivoit/pelkäsit sen näyttävän.
Semmosta. Niin on siistiä lähteä lauantaina Tampereelle PT-päiville, missä Fitfarmin peeteet piiskaa paskat ulos sinusta. (Yritin olla nokkela ja suomentaa ”tö cräp aut of juu”.) 
Lenkille siis jospa tästä, kun ei kukaan ole tainnut vielä tehdä valittamisesta mitään ainakaan kovin kummoisesti kuluttavaa liikuntamuotoa.
Ei ainakaan sada, jos jotain positiivista.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe