Hetken jo kuvittelin hurahtaneeni - marraskuun horoskooppi

marraskuuta 09, 2017

En lue horoskooppeja, siis ikinä. Tänään kuitenkin, yhden vahinkoklikkauksen saattelemana, läppärini otti yhteyden planeettoihin.

Tähdet lupailivat tulevalle kuukaudelle seuraavaa:

"Rapujen kannattaa rauhoittaa menoa. Etenkin keskeneräiset asiat ja vanhat velvollisuudet alkavat häiritä pahasti, jos pyrkii täyttämään elämänsä kaikella uudella ohjelmalla. Elämään nyt ei kerta kaikkiaan määräänsä enempää mahdu. Tunnustele tässä kuussa huolellisesti tunnelmaasi: minkä tekeminen tuntuu oikealta, mikä kuormittavalta ja mitkä asiat on milloinkin vietävä loppuun."

Luin ihan vaan uteliaisuuttani tekstin uudelleen läpi. Ennen kuin sen syvällisemmin ajattelin asiaa, teki mieleni hienovaraisesti huomauttaa tekstin kirjoittaneelle kesätyöntekijälle astrologille povaukseen  sisältyvästä, aika merkittävästä epäkohdasta:

Nehän kun on juuri ne keskeneräiset asiat ja vanhat velvollisuudet, jotka tätä minun muuten täydellistä ruuhkavuosielämääni kovin koittavat häiritä.

Onnistuisin nimittäin helposti mahduttamaan päiviini lisää uutta ja mielenkiintoista, mieltä virkistävää sisältöä, kuten iltalenkkejä ihmisten aikoihin, ystävien tapaamisia, treffejä miehen kanssa, unta (!!!). Tämä kaikki olisi täysin mahdollista, jos niistä jo olemassa olevista velvollisuuksista voisi jotain ulkoistaa. Tai vaikka karsia kokonaan pois.



Kuvat: Pexels


Tunnustelen nyt hieman teillekin tätä tämän hetkistä tunnelmaani:

  • En jaksaisi aina leikkiä kotonakin opettajaa, kuskata lapsia treeneihin enkä varsinkaan kuunnella riitoja ja esikoisen turhia kitinöitä ulkohousuista. Ja hanskoista. Tai ylipäätään vaatteista.
  • Ruoan laittaminen, kaupassa käynti ja toisten sotkujen siivoaminen pitkän työpäivän jälkeen ei tunnu aina oikealta.
  • Laskujen maksu on aika kuormittavaa. Samoin päivittäinen pyykinpesu. Ja siivoaminen yleensä. Univelasta ja ylipainosta puhumattakaan.
  • Haluaisin viedä loppuun ihan sikana kaikkea. Roikkuvien, keskeneräisten koulutöiden listakin alkaa olla loputon. 
  • Milloin? Mieluummin heti, kiitos.

Niin. Että ihan täyttä sontaa koko horoskooppi. Jatkossakaan ei siis tarvitse lukea taivaankappaleista eikä tähtien asennoista. Ihan väärissä paikoissa ja asennoissa ovat tälläkin hetkellä, jos minun mielipidettäni kysytään.

Vaikka olihan siinä toisaalta pointtinsa.

Jos osaisin keskittyä oleelliseen ja pyrkisin lyhentämään oikeasti tärkeiden asioiden to-do -listaa silloin kun vähänkin siihen on aikaa. Keskittyisin siihen, mikä tällä hetkellä meidän perheen elämässä on tärkeintä ja lopettaisin turhan "sitku" -jahkailun. En aina pyrkisi tekemään miljoonaa asiaa samanaikaisesti ja potisi huonoa omaatuntoa siitä, ettei mikään tekemäni ikinä riitä. 

Eli toisin sanoen, rauhoittaisin menoa ja tunnustelisin oikeasti, minkä tekeminen tuntuu oikealta ja mitkä asiat on milloinkin vietävä loppuun.

Hittolainen. 

Hetken jo kuvittelin horoskoopissa olleen jotain perää.

Eissssaatana.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe